OMAKOTITALOJEN  JA  TALOYHTIÖIDEN ENERGIATODISTUKSET PIRKANMAALLA

 

HINNASTO

 

ISÄNNÖITSIJÄT JA TALOYHTIÖIDEN HALLITUKSET HUOM! Nyt tarjolla myös valmis koulutuspaketti isännöitsijöille ja taloyhtiön hallituksien vastuuhenkilöille aiheesta "Miten nykymuotoinen energiatodistus on laadittu ja miten siitä saa säästöt irti". Kysy lisää aiheesta puhelimella tai osoitteesta energiainssi(ät)energiainssit.fi

 

OK-TALO, jonka lupakuvat ja –asiakirjat ovat todistuksen tilaajalla: 396,80 € sis. ALV 24%.  Hintaan sisältyvät ALV:n lisäksi postitukset, todistuksen tulostus ja matkat kohteeseen 25 km asti.

 

TALOYHTIÖIDEN KIINTEISTÖT (Rivitalot, kerrostalot ja paritalot) 590 €  ALV 0%.  Huomaa, että nykylain mukaan taloyhtiön jokainen rakennus tarvitsee todistuksen. Ensimmäisen laaditun todistuksen jälkeen kaikki seuraavat saman taloyhtiön todistukset hyvin edullisesti kohteen vaativuustason ja mahdollisen samankaltaisuuden huomioon ottaen. Pyydä tarjous!

 

SUURET LIIKERAKENNUKSET:  Alkaen 890 € ALV 0%.  Kohteen koosta ja muista seikoista johtuen liiketila saattaa olla hyvinkin työläs laskettava, joten näistä ole hyvä ja pyydä tarjous!

(PS. käy referenssisivulla katsomassa laskemiani kohteita)

 

KOHTEET, JOISSA PAPERIT OVAT PUUTTEELLISET: Hankinta tuntityönä rakennusvalvonnasta 65 euroa/h + ALV 24% + rakennusvalvonnan perimät kulut. Hankintaan kuluu tavallisessa tgapauksessa yhden tunnin työ. HUOM! Hankitut piirustukset luovutetaan todistuksen laadinnan jälkeen asiakkaalle.

 

Kangasalan ulkopuolelle ja hinnaston mukaiset matkakulut 0,5€/km sis. ALV 24%

Jos samalla kertaa Pirkanmaan alueella tehtäväksi vähintään kaksi kohdetta, matkakuluja ei peritä!


 Wilma_originaali_pieni.JPG


INSINÖÖRITOIMISTO ENERGIAINSSIT OY

Yrjö Sakari Lepola

DI, ins. ja erillisen energiatodistuksen laatija

p. 050-3577123

www.energiainssit.fi

 

LÄMPÖKAMERATUTKIMUS LÄMPÖTILAN SALLIESSA AINA ENERGIATODISTUKSEN YHTEYDESSÄ!

 

EnergiaInssit - Sano EI lämpöenergian tuhlaukselle!

Esite1_energiatodistus.pdf